Våra tjänster

REDOVISNING

Våra redovisningskonsulter tar helhetsansvaret för er redovisning. Vi hanterar den löpande bokföringen, bokslut samt all extern rapportering. Våra konsulter har många års erfarenhet av mindre och större bolag inom flertalet branscher. Vi garanterar att er redovisning och rapportering genomförs med kvalité. Hos oss får ni alltid personlig service och högt engagemang för ert bolag från en av våra konsulter.

Löpande bokföring

Bokslut

Årsredovisning

Deklarationer

Kontakt med myndigheter

Rådgivning kring redovisningsfrågor

INTERIMTJÄNSTER

Våra interimskonsulter bemannar er ekonomiavdelning vid arbetstoppar, föräldraledighet, omorganisationer etc. Vi matchar ert behov med en konsult utifrån er kravspecifikation på erfarenhet och kompetens. Samtliga av våra konsulter har flerårig erfarenhet inom redovisning och controlling.
Vi kan bemanna er ekonomiavdelning på kort varsel och vara kvar så länge behovet finns.

Redovisningsekonom

Redovisningschef

Business Controller

Financial Controller

Projektekonom

Ekonomichef

RÅDGIVNING

Vi hjälper ert företag med rådgivning vid viktiga strategiska beslut eller vid komplexa frågeställningar. Vi agerar bollplank och hjälper er känna trygghet vid beslutsfattande i både större och mindre frågor.

Omorganiseringar

Byte av affärssystem

Företagsvärderingar

Företagsbesiktningar

Bolagsstrukturering

Redovisningsrådgivning

Personlig service

Vi erbjuder er som kund personlig service och hög tillgänglighet, där ni alltid kan nå oss och få snabb återkoppling.

Högt engagemang

Våra konsulter brinner för att hjälpa er som kund och vi garanterar ett högt engagemang oavsett fråga.

Bred kompetens

Våra konsulter besitter hög kompetens inom flertalet branscher och områden. Utifrån vår erfarenhet, matchar vi vilken kompetens ert företag behöver.

Hög kundnöjdhet

För oss är det viktigaste att ni som kund är nöjda och känner att vi gör nytta för er. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder.

Några av våra kunder
Genom att fortsätta använda denna sidan, accepterar du användningen av cookies (kakor) av Google Analytics för att få besöksstatistik av vår hemsida. Läs mer