Nyheter

QC har en ny partner!

Sam Lindskog, VD, berättar varför QC är framtidens konsultfirma för ekonomer!

"Om fem år tror jag därför att QC är den firma som bolag vänder sig till när kvalitet och engagemang är den högsta prioritet.."​

Konsultchef i Stockholm sökes!

Som konsultchef har du en nyckelposition i bolagets tillväxtresa och får chansen att bygga och sätta din prägel på Stockholmskontoret. Låter detta som något för dig? Läs mer!

Intervju med vår Malmö partner

I samband med att vi expanderat i Malmö, vill vi ge en inblick i vår nya Partners syn på bolaget och hur han ser på framtiden. Ta del av hans tankar kring bolaget och ledarskap.

Vi växer i Malmö - är du vår nästa kollega?

"Du får vara med på en expansionsresa och blir en del av ett bolag med höga ambitioner, där alla är med och bidrar för att nå gemensamma mål, skapa ett härligt arbetsklimat och där rätt person får möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med bolaget."

QC öppnar kontor i Malmö

Det är med stor glädje vi nu kan informera att QC påbörjat en nationell satsning och kommer att kunna erbjuda ekonomitjänster av högsta kvalitet även utanför Stockholm. Den 14 mars öppnar vi upp vårt nya kontor på bästa läge i centrala Malmö!

Några av våra kunder
Genom att fortsätta använda denna sidan, accepterar du användningen av cookies (kakor) av Google Analytics för att få besöksstatistik av vår hemsida. Läs mer