Quality Consulting

Om oss

Quality Consulting är en ekonomikonsultfirma där vi brinner för att hjälpa våra kunder i deras vardag samt med deras tillväxt- och förändringsresor. Vi värdesätter alltid kvalitet som den viktigaste ingrediensen i alla våra tjänster och vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom högt engagemang och skräddarsydda ekonomilösningar.

 

Ledningen och konsulterna i Quality Consulting är alla ekonomer och har lång och bred erfarenhet av både redovisning och controlling. Våra kunder består av såväl de största bolagen i Sverige som det nystartade bolaget. Vi har god erfarenhet av en mängd olika branscher och genom vår breda kompetens och långa konsulterfarenhet vet vi vilken lösning som krävs för att täcka våra kunders behov.

 

Quality Consulting är en modern ekonomikonsultfirma där vi ständigt strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för våra konsulter genom att erbjuda hög personlig utveckling, moderna arbetssätt samt högt kundengagemang. Genom att ständigt prioritera detta bygger vi förutsättningen för att våra kunder alltid ska få hjälp av marknadens bästa och mest drivna konsulter.

Quality Consulting

Våra kontor

Kungsgatan 9

Stockholm

Kungsgatan 9
111 43 Stockholm

Nordenskiöldsgatan 24

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Ta kontakt med oss

I samband med att du skickar in detta formulär ger du samtycke till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.
Quality Consulting