Om oss

Quality Consulting är en ekonomikonsultfirma där vi brinner för att hjälpa våra kunder i deras vardag samt med deras tillväxt- och förändringsresor. Vi värdesätter alltid kvalitet som den viktigaste ingrediensen i alla våra tjänster och vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom högt engagemang och skräddarsydda ekonomilösningar.

Ledningen och konsulterna i Quality Consulting är alla ekonomer och har lång och bred erfarenhet av både redovisning och controlling. Våra kunder består av såväl de största bolagen i Sverige som det nystartade bolaget. Vi har god erfarenhet av en mängd olika branscher och genom vår breda kompetens och långa konsulterfarenhet vet vi vilken lösning som krävs för att täcka våra kunders behov.

Quality Consulting är en modern ekonomikonsultfirma där vi ständigt strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för våra konsulter genom att erbjuda hög personlig utveckling, moderna arbetssätt samt högt kundengagemang. Genom att ständigt prioritera detta bygger vi förutsättningen för att våra kunder alltid ska få hjälp av marknadens bästa och mest drivna konsulter.

Sam Lindskog
Partner

Sam är civilekonom med chefsbakgrund från både konsultbolag och tjänstebolag. Som konsult har han lång erfarenhet av att arbeta med ledande positioner inom redovisning och controlling i större bolag. Sam har dessutom lång erfarenhet av att arbeta med utveckling och rådgivning till mindre bolag. Sam starkaste ledord är "Se helheten över tid i varje strategiskt beslut".

Ergin Kara
Partner

Ergin är civilekonom med bakgrund som konsult ifrån revisionsfirma. Som konsult har han bred erfarenhet av redovisning och utveckling av mindre- och medelstora företag och har agerat ekonomisk rådgivare, redovisningsansvarig och controller åt flera bolag med hög tillväxt. Ergins starkaste ledord är ”Gör varje leverans till den viktigaste”.

Rahul Sharma
VD / Partner

Rahul är civilekonom med chefsbakgrund från både Big-4 och industribolag. Som konsult har han erfarenhet av ledande positioner inom koncernredovisning, controlling samt effektiviseringsprojekt i flera olika branscher. Ett av Rahuls starkaste ledord är att ”Ingen utmaning är för stor”.

Andrei Kehlmeier
Konsultchef

Andrei är civilekonom med bakgrund som revisor och konsult inom Big-4. Som konsult har han bred erfarenhet av controlling i större tillverkande bolag där han stöttar ledningarna med analyser i komplexa miljöer. Andrei starkaste ledord är ”Det finns en lösning på alla problem”.

Isabella Adamborg
Senior verksamhetskonsult

Isabella är civilekonom med bakgrund som konsult inom Big-4. Som konsult har Isabella bred erfarenhet av att arbeta med redovisning och transaktionshantering inom bland annat statlig verksamhet samt börsnoterade fastighetsbolag. Isabellas starkaste ledord är ”Personlig utveckling är det viktigaste”.

Felix Holmfeldt
Redovisningskonsult

Felix är civilekonom med inriktning mot corporate finance från Lunds universitet. Utöver sitt stora intresse för redovisning och finansiell analys trivs han med att arbeta med ägarledda bolag i olika branscher. Felix starkaste ledord är ”Sträva efter att utvecklas tillsammans med våra kunder”.

Evelina Pålsson
Redovisningskonsult

Evelina är civilekonom med inriktning mot redovisning och marknadsföring från Linnéuniversitetet och London South Bank University. Evelina har en bakgrund inom bankvärlden och utöver sitt finansintresse har hon ett stort intresse av att arbeta med människorna bakom bolagen. Evelinas starkaste ledord är ”Det är människorna som gör bolaget”.

Johan Holmgren
Senior verksamhetskonsult

Johan är civilekonom med bakgrund som revisor från Big-4. Han har stor erfarenhet av redovisning, intern kontroll och finansiell analyser från bolag i många olika branscher. Johans starkaste ledord är "laget före jaget".

Josefin Söderberg
Redovisningschef / Senior verksamhetskonsult

Josefin är civilekonom med bakgrund inom både redovisning och controlling. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med ekonomiska analyser i både större etablerade börsbolag samt med snabbväxande tillväxtbolag. Josefins starkaste ledord är "Tillsammans kan vi alltid hitta en väg framåt".

Jakob Jönsson
Senior verksamhetskonsult

Jakob är civilekonom med bakgrund som revisor från Big-4 samt som analytiker inom banksektorn. Han har bred erfarenhet av att arbeta med granskning, processutveckling samt finansiella analyser i större börsnoterade bolag. Jakobs starkaste ledord är "Var inspirerad och inspirera andra"

Isabella Larsson
Redovisningskonsult

Isabella är civilekonom med inriktning mot internationellt strategiskt ledarskap från Lunds Universitet. Hon har sin bakgrund inom redovisning och har ett starkt sinne för både problemlösning och analys. Utöver Isabellas fallenhet för siffror har hon även ett intresse för hållbarhet där hennes starkaste ledord är "alla företag kan bli hållbara".

Michaela Sorle
Senior verksamhetskonsult

Michaela är civilekonom med inriktning mot redovisning från Lunds Universitet. Hon har erfarenhet från både mindre startups och större internationella koncerner och trivs med att arbeta i nya miljöer och har hög analytisk- och social förmåga.

Några av våra kunder
Genom att fortsätta använda denna sidan, accepterar du användningen av cookies (kakor) av Google Analytics för att få besöksstatistik av vår hemsida. Läs mer