Quality Consulting

Evelina berättar vad som lockade henne till QC!

“Som redovisningskonsult på QC kommer ingen dag vara sig lik och det kommer finnas oändliga sätt att utvecklas på för att nå er fulla potential!”
Berätta lite kort om din bakgrund

Jag kommer ursprungligen från Kalmar där jag pluggade min kandidat inom ekonomistyrning och redovisning. Ekonomi och siffror har alltid intresserat mig, så under min studietid arbetade jag extra på bank. Precis innan jag började på QC så bodde jag i London där jag läste min master inom International business management with marketing.

Vad fick dig att ansöka till QC som nyexaminerad?

Jag såg QC:s jobbannons och blev direkt intresserad när jag såg att de beskrev sig själva som ett litet, nystartat företag där de anställda känns som en familj, vilket kändes helt rätt för mig.

Minns du vad du hade för förväntningar på QC som arbetsgivare och din roll? Tycker du att dina förväntningar har uppfyllts?

Jag gick in med förväntningarna om att min och alla andras åsikt har betydelse och att jag skulle få vara med och forma företaget. Så här i efterhand så tycker jag absolut att mina förväntningar har uppfyllts och jag har bland annat varit delaktig i att sätta rutiner och processer samt engagerat mig i interna projekt.

Vad skulle du säga är det bästa med att arbeta på QC?

Det är en start-up känsla att jobba på QC. Alla blir sedda och hörda, och deras åsikter har betydelse. Här kan man vara med och skapa förändring, och få sina idéer implementerade i praktiken.

Om det är något du vill att läsarna ska få med sig kring QC och redovisningskonsultsrollen, vad skulle det vara isåfall?

Det finns otrolig potential i QC som företag, med stora möjligheter att utveckla sin karriär inom företaget. Som redovisningskonsult på QC kommer ingen dag vara sig lik och det kommer finnas oändliga sätt att utvecklas på för att nå er fulla potential!

Quality Consulting