Quality Consulting

Kristian berättar vad som lockade honom till QC!

“Jag tycker verkligen mina förväntningar har gått i uppfyllelse och för mig är QC ett självklart val!”
Berätta lite kort om din bakgrund

Jag har tidigare arbetat som ekonomiansvarig i mindre bolag samt som konsult på Big-4. Som konsult har jag arbetat i större bolag inom diverse roller innefattande redovisning, analys och controlling, men även projektbaserat med fokus på effektivisering och processförbättring.

Vad fick dig att ansöka till QC?

QC verkade vara en perfekt match för mig eftersom mycket fokus skulle ligga på konsultens personliga utveckling och drivkraft. Men det som lockade mig mest var ”start-up”-känslan och den spännande tillväxtresa som alla i bolaget skulle få vara med att påverka.

Minns du vad du hade för förväntningar på QC som arbetsgivare och din roll? Tycker du att dina förväntningar har uppfyllts?

Mina förväntningar på QC som arbetsgivare var att det skulle vara en modern och seriös arbetsplats, stor gemenskap och umgänge samt att det ska vara kul att gå till jobbet. Jag tycker verkligen mina förväntningar har gått i uppfyllelse och för mig är QC ett självklart val!

Vad skulle du säga är det bästa med att arbeta på QC?

Möjligheterna till personlig karriärsutveckling och gemenskapen med kollegorna.

Om det är något du vill att läsarna ska få med sig kring QC och verksamhetskonsultsrollen, vad skulle det vara isåfall?

Att arbeta som verksamhetskonsult är enligt mig väldigt roligt, spännande och framför allt lärorikt. Att få möjligheten till att arbeta i olika bolag och branscher gör att man lär sig nya saker hela tiden och kan även själv vara med och påverka sin karriärsutveckling. Mitt mål med varje leverans har alltid varit att lämna det bättre än när jag kom. QC som bolag gör detta möjligt!

 

Quality Consulting