Quality Consulting

QC söker ny konsultchef i Stockholm

Konsultchef
“Som konsultchef har du en nyckelposition i bolagets tillväxtresa och får chansen att bygga och sätta din prägel på Stockholmskontoret. Låter detta som något för dig? Läs mer!”

Quality Consulting är under stark tillväxt och vi har ett stort inflöde på kunder som söker marknadens bästa ekonomikonsulter. Under kommande år har QC ambitiösa tillväxtmål och nu söker vi därför en driven konsultchef med höga ambitioner till vårt nya kontor på Linnégatan i Stockholm.

Tjänsten som konsultchef i Stockholm är en nyckelposition i bolagets tillväxtresa och tjänsten innebär att man kommer att få chansen att bygga upp och sätta sin prägel på vårt Stockholmskontor. Tjänsten innebär personal- och säljansvar samt att man ingår i bolagets ledningsgrupp.

För att passa in i denna roll ser vi gärna att man har tidigare erfarenhet från ekonomikonsultbranschen men framför allt att man drivs och motiveras av att vara en nyckelspelare i vår tillväxtresa tillsammans med resten av teamet.

Detta är en fantastisk möjlighet då vi erbjuder marknadens bästa villkor och där det för rätt person finns chans för delägarskap i framtiden!

Detta är en möjlighet ni inte vill missa!

Hör av er till sam.lindskog@qualityc.se eller rahul.sharma@qualityc.se för mer information.

Quality Consulting