Quality Consulting

Företagsrekonstruktion – Allt du behöver veta

Pattern

Lagen om företagsrekonstruktion innebär en chans för ett företag som drabbats av ekonomiska svårigheter att komma till rätta med sina problem och undvika konkurs. I det här inlägget går vi igenom rekonstruktion i detalj.

Företagsrekonstruktion – en steg för steg guide

Pattern

Varje rekonstruktion är distinkt då vi skräddarsyr våra åtgärder och processen efter det individuella företagets krav. Trots detta återkommer vissa faser i princip alltid. I denna guide erbjuder vi dig en överskådlig översikt av de varierande stegen i en omstrukturering.

Löpande Bokföring – en steg för steg guide

Pattern

Alla som driver företag i någon form – här ingår även en ekonomisk förening – måste enligt lag bokföra alla ekonomiska händelser. Bokföringen måste ske i enlighet med bokföringslagen och på ett sådant sätt att det inte går att göra ändringar i efterhand. Vid en första anblick kan löpande bokföring upplevas som krångligt eller mastigt att sätta sig in i. Faktum är att det är inte så svårt som det första verkar vara. I det här inlägget kommer vi bland annat att gå igenom vad bokföring är, varför du måste bokföra och grundläggande begrepp som förekommer i löpande bokföring.

Quality Consulting