Quality Consulting

Intervju med Rahul Sharma

Rahul Sharma

För att bygga ett bolag som är byggt för konsulterna och inte för en styrelse eller ägare så är allas åsikt och input lika viktig.

Sam Lindskog om framtiden för QC

Om fem år tror jag därför att QC är den firma som bolag vänder sig till när kvalitet och engagemang är den högsta prioritet

QC söker ny konsultchef i Stockholm

Konsultchef

Som konsultchef har du en nyckelposition i bolagets tillväxtresa och får chansen att bygga och sätta din prägel på Stockholmskontoret. Låter detta som något för dig? Läs mer!

Intervju med vår Partner i Malmö

I samband med att vi expanderat i Malmö, vill vi ge en inblick i vår nya Partners syn på bolaget och hur han ser på framtiden. Ta del av hans tankar kring bolaget och ledarskap.

Vi växer i Malmö – är du vår nästa kollega?

Kollega Malmö

Du får vara med på en expansionsresa och blir en del av ett bolag med höga ambitioner, där alla är med och bidrar för att nå gemensamma mål, skapa ett härligt arbetsklimat och där rätt person får möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

QC öppnar kontor i Malmö

Malmö

Det är med stor glädje vi nu kan informera att QC påbörjat en nationell satsning och kommer att kunna erbjuda ekonomitjänster av högsta kvalitet även utanför Stockholm. Den 14 mars öppnar vi upp vårt nya kontor på bästa läge i centrala Malmö!

Quality Consulting